SCANDEC SYSTEMER TRÄDER IN PÅ DEN SVENSKA MARKNADEN

PRESSMEDDELANDE,  1. Februari 2020

Efter 35 års solid tillväxt som prisvinnande distributör av ljud- och videosystem i Norge, är Scandec Systemer AS nu redo att utvidga verksamheten till den svenska marknaden.

“Vi kommer att använda en affärsmodell liknande den som varit så framgångsrik för oss på den norska marknaden där vi, utöver rollen som distributör för marknadsledande fabrikat, fokuserat på att vara en kompetent partner med erfaren personal som levererar hög kvalitet”; säger Håkon Rønning – en av grundarna av Scandec Systemer AS i Norge. Rønning arbetar nu intensivt tillsammans med Scandec Systemer AS ledningsgrupp och med företagets CEO Knut Øversjøen på planerna för lanseringen i Sverige.

Primärt kommer Scandec System AB att representera högkvalitativa tillverkare med portföljen BIAMP, Apart, Community, Cambridge Sound Management, Audio Technica och Aurora Multimedia. Med dessa fabrikat kommer Scandec System AB att utgöra en professionell partner för AV-integratörer, elinstallatörer och andra aktörer inom pro-audio, el- och AV industrin i Sverige.

Företaget Scandec System AB kommer att ha kontor nära Stockholms centrum, där erfarna säljare, systemdesigners och företagsledning redan börjat anställas. Dessutom kommer det inom kort att anställas en teknisk chef som löpande kommer att samarbeta med systemutvecklingsavdelningen i Norge, för att skapa systemlösningar och tekniska underlag av högsta kvalité.

Scandec Systemer AS Norge ser en stor tillväxtpotential på den svenska marknaden, där företaget prioriterar att rekrytera medarbetare som passar väl in i företagskulturen och teamet. Vi vet redan med den tillväxt vi upplevt i Norge, att team-work, hög kompetens och optimerade arbetsmetoder på företagsmarknaden, är nyckeln till vår framgång”, avslutar Rønning.

För mer information, kontakta oss på ;

Telefon: 08-403 031 32

Läs mer om våra agenturer.