Prisvärda produkter för varje ljudinstallation! 5 – års garanti!

Nu till kampanjpriser fram t.o.m. 31 mars 2021! Kontakta oss för priser!

Hos oss på Scandec System AB hittar du BIAMP Aparts breda sortiment av produkter för små till medelstora ljudinstallationer. Apart tillhör den växande portföljen av produkter från BIAMP och med detta erbjuder vi nu bl.a. hela 5 års produktgaranti.

BIAMP Apart tillverkar allt ifrån enkla och intuitiva mixerförstärkare och processorer till en rad med smarta högtalarlösningar för skolor, butiker, restauranger, kontor, konferens, och en mängd andra tillämpningar.

Se alla BIAMP Apart-produkter – klicka här.

Arbetar du och ditt företag inom denna typ av A/V-installationer, hör av dig till oss för stöd i dina projekt.

Ge dig och alla i ditt team varsin Apart T-shirt. Registrera dig som återförsäljare och ta del av detta erbjudande!

Categories: Kampanj